Ebba von Sydow: ska köpa ordentliga knivar

En modetjej som äter? – Studentrummet trotsade bimboryktena och ringde upp Ebba von Sydow på Veckorevyn.com. För att prata snygga kockar, nya knivar och ugnsstekt kyckling.

Hur kommer det sig att du ställde upp i Kockduellen?

Lekprogram i tv är egentligen inte min grej. Men jag tycker det är kul att laga mat, särskild med en snygg kock som Danyel Couet.

Lagar du själv gärna mat?

Ja, jag är ett stort fan av halvfabrikat. Lagar ändå hyfsat hälsosam och enkel mat. Gärna då soppor och sallader. Gör också gärna en ”kyckling i ugn” som brukar lyckas väl. Jag inspireras av min storasyster. Så har jag väl lärt mig en del av min mamma som lagat en del mat hemma.

Vilken är din bästa köksinvestering?

Mitt nya kök, när jag köpte egen lägenhet alltså. Annars är det min Sodastreamer. Nästa investering får bli ordentliga knivar, för det har jag inga.

Har du någon favoritrestaurang, vilken?

Sturehof i Stockholm, för att allt där är gott. Måste jag välja något blir det pepparsteken på torsdagar. Till det dricker jag gärna mineralvatten eller nåt vitt vin. Är inte direkt någon vinkännare.

Finns där nåt du gärna avstår från att äta?

Jag äter ogärna skaldjur, trots att jag är från Göteborg. Sjömagasinet är dock en hit!

–   –   –

Sista avsnittet av Kockduellen sänds 10 april kl 19:30 i TV4. Tävlar gör Josefine Sundström och Ebba von Sydow.

Posted in noterat at april 9th, 2008. Trackback URI: trackback

3 Responses to “Ebba von Sydow: ska köpa ordentliga knivar”

  1. april 9th, 2008 at 09:26 #Jesper

    Whoaaa! Vilket SCOOP! Jag ANTAR att du redan varit ute på stan och kollat in en tjusig presentask att lägga farligt vassa knivar i solingenstål till henne? 😉

    Ärligt talat: Vilket knäck! Bra jobbat, mannen! Och kul att få en lite annan bild av Ebba Von Sydow!

  2. april 9th, 2008 at 10:51 #Omar Ud-Din

    Klart jag har letat paket. Så hon inte faller för asientrenden och köper ”knivar” från Global.

    Kom dessvärre inte förbi securitastjejen på Bonnier. Kombinationen invandrarkille med knivar är tydligen en ”BIG no-no” på Veckorevyn.

  3. april 10th, 2008 at 09:48 #Jesper

    Synd, för hon vann inga, utan fick en sådan där värdelös lökhackarmojäng i stället. Danyel Couet åkte således på fetdäng idag igen… Men hon gillar ju att laga mat med snygga kockar, så – well – du får väl ge henne ditt nummer. 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>