Sacher och ting börjar röra sig

Hôtel Sacher21årsdagar firas bäst med Sacher. Hembakad sachertorte. Trots att den höll på att paja hela köksrutinen i somras vågade jag försöka baka den igen. Nu med ett nytt (175-årigt?) recept ur Könemanns Culinaria European specialities. Ett recept där man dessvärre glömt av att blanda i mjölet.

Men, men. Sacher blev det, med mycken chokolade och en del aprikosgojs. En happy birthday till mig, Leo Di Caprio och Calista Flockhart!

Posted in hemlagat at november 12th, 2007. Trackback URI: trackback

2 Responses to “Sacher och ting börjar röra sig”

  1. november 20th, 2007 at 08:07 #JoKa

    Jag missade detta sacher och ting skämt förut. Ganska skämt skämt. 🙂
    Hur tillverkar du kaffe hemmavid?

  2. april 10th, 2008 at 08:00 #Recept på en sachertårta | studentköket

    […] att många hittat hit via inlägget om min senaste födelsedagstårta. Åpet nog lade jag inte över receptet jag använde då. Receptet funkade bra, även om mjölet […]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>